consultanta in corectarea posturii, eliminarea durerilor si performanta atletica optima.

CONSULTANTA IN CORECTAREA POSTURII, ELIMINAREA DURERILOR SI PERFORMANTA ATLETICA OPTIMA.

consultanta in  corectarea posturii, eliminarea durerilor si performanta atletica optima.

Elimina durerile de spate si atinge-ti obiectivele in sanatate si fitness!

Daca si tu ai dureri de spate, descarca gratuit ebookul „Pune STOP durerilor de spate” si incepe ACUM sa faci primii pasi catre un corp sanatos, fara restrictii si limitari.

Salut! Sunt Mihai, expert in recuperare fizica, fitness si stil de viata sanatos.

Eu te ajut sa obtii rezultate de durata, ca sa te simti, sa te misti si sa arati extraordinar, fara dureri si limitari.

Abordarea mea are ca obiectiv principal inlaturarea durerilor de spate, corectarea posturii, recuperarea dupa accidentari si probleme de articulatii si implementarea unor miscari corecte biomecanice pentru a imbunatati performanta in sport si in viata de zi cu zi.

Programele pe care ti le ofer sunt servicii premium si FUNCTIONEAZA CU ADEVARAT pentru ca sunt:

1. Personalizate – specific pentru obiectivul si nevoile tale personale pe baza unor evaluari stiintifice amanuntite.
Fiecare om este unic si de aceea, ce functioneaza pentru unul poate sa fie daunator pentru altul.

2. Un sistem integrat – folosim o abordare holistica care tine cont de toti factorii esentiali de care ai nevoie pentru a obtine sanatate, vitalitate si conditie fizica optima intr-un mod natural!
Nu lasam nici o piatra neintoarsa.

3. Certificate de catre Institutul C.H.E.K. – practicienii C.H.E.K. sunt cei mai bine pregatiti din lume in recuperare ortopedica, conditionare fizica si performanta sportiva, nutritie si managementul stilului de viata.

Abordare holistica

Odihna

Nu devenim mai puternici atunci cand ne antrenam, ci atunci cand ne odihnim. Odihna si relaxarea sunt esentiale pentru regenerarea intregului corp.

Nutritie

Alimente organice, bogate in nutrienti si consumate in acord cu tipul tau metabolic iti vor alimenta corpul pentru succes.

Sport

Echilibrul postural si o mecanica corecta a miscarilor fizice sunt cheia  pentru a elimina complet durerile de spate si articulatii dar si pentru a atinge perfomanta fizica in sport sau in viata de zi cu zi.

Fericire

Biochimia corpului tau este in legatura directa cu mintea ta. O gandire sanatoasa produce un corp sanatos.

trimite-mi un mesaj pe facebook messenger!

CUM FUNCTIONEAZA PROGRAMUL?​

Pasul 1 - Masurare​

Incepem cu o evaluare completa bio-mecanica pentru a crea o harta a corpului tau si a intelege cum functioneaza cu adevarat.

Analizam nevoile tale, stabilim obiectivele și strategia de comun acord fie ca e vorba de eliminarea durerilor, postura, slabit, dezvoltarea masei musculare.

pasul 2.2

Pasul 2 – Planificare

Bazandu-ne pe evaluarea ta, iti identificam nevoile si in functie de acestea iti cream un program personalizat de exercitii corective, stretching si recomandari pentru imbunatatirea stilului de viata.

Pasul 3 – Implementare

Urmezi un program de exerciii corectiv pentru a restabili miscarile optime sa elimini durerile articulare si sa corectezi dezechilibrele musculare. Inveti si aplici tehnici simple de relaxare si stress management precum si sa prioritizezi lucrurile importante pentru tine astfel incat sa reusesti in toate! Odata ce intri in obiceiul de a urma un program dedicat corpului tau, rezultatele sunt doar o chestiune de timp.

baner

CE SPUN CLIENTII:​

Exercitiile pe care le-am facut in cadrul celor 2 programe au fost foarte benefice pentru corpul meu.  Inca din primele 2 luni am reusit sa-mi corectez postura corpului, sa elimin durerile de spate care apareau la orice miscare mai brusca, sa-mi accelerez metabolismul si sa aduc un plus de energie in viata mea.
Alina Stoica
People Development Manager
Am o conditie fizica categoric mai buna, mi-am corectat postura iar problemele de echilibru au disparut. Il recomand pe Mihai celor cu probleme de sanatate la nivel muscular sau neurologic. M-am antrenat cu el in urma unui diagnostic neurologic incomod si antrenamentele au scurtat perioada de recuperare, pe care o credeam imposibila.
Adrian Georgescu
Sales manager
Mihai este un tip grozav, as putea chiar sa il compar cu un croitor foarte bun. Cum te duci la un croitor sa iti faca un costum pentru corpul tau, la el te duci sa iti faca un corp pentru mintea ta. Pot spune ca mental m-am schimbat mult. Acum stiu ca pot sa fac mai multe decat credeam. Cu Mihai cred ca oricine isi poate pune corpul la treaba, indiferent de nivel.
eugen marin
Software developer
Dupa cateva sedinte starea generala mi s-a inbunatatit considerabil. Recomand cu caldura pe Mihai din simplul motiv ca s-a implicat cu seriozitate pe toata perioada antrenamentului si pentru ca mi-a oferit sfaturi valoroase specifice nevoii mele pe care nu le-am gasit in reviste sau pe internet.
Valentin Chialda
Application Architect
Dupa cele 10 sesiuni cu Mihai ma simt alta persoana! Sunt mult mai stapana pe mine, am mai multa incredere in mine, am o forma fizica de invidiat (cum imi spun prietenii) si mental ma simt mult mai bine, mai relaxata. Durerile de spate si de gat cu care eram obisnuita au disparut.
Georgiana Ion
Senior Manager

Alege programul potrivit pentru tine

Ma antrenez solo - program personalizat

1.400 lei

Reconstruieste-ti fundatia!

5.600 lei

Sunt dedicat!

12.800 lei

Antrenament personalizat de grup

1400 lei/ luna

Nu te-ai convins inca? O singura sedinta o va face!

500lei