Vrei să îți maximizezi condiția fizică, performanța și să devii funcțional mobil și puternic?

Vrei să te miști fără dureri, fără să faci pauză de la activitățile pe care le iubești? 

 

Acest workshop este dedicat tuturor pasionaților de mișcare care vor să își îmbunătățească condiția fizică, dar și celor care se confruntă cu diferite limitări, dureri sau accidentări de coloană sau articulații ce le creează probleme și discomfort în mod cronic.

Ce vei câștiga din acest workshop?

Pe lângă avantajele unui corp atrăgător, o postura bună îți aduce mai multă încredere în tine și în corpul tău, mai multă relaxare, o stare de bine crescută, lejeritate și libertate în mișcare, o funcție mai bună a respirației și a tuturor sistemelor corpului.

Postura este poate principalul factor al accidentărilor cronice care de cele mai multe ori este subevaluat. Nici o articulație din corp nu poate funcționa în parametrii cei mai buni dacă nu este plasată corect în relație cu întregul sistem scheletic-muscular și în relație cu gravitația pământului.

În acest workshop, vom explora atât teoretic cât și practic, alături de doi specialiști în mișcare și corectarea posturii, cum să îți autoevaluezi, cum să îți echilibrezi și să corectezi deficiențele posturale prezente în corpul tău, cum să te plasezi, să stai și să te miști corect în orice situație pentru a îți menține o postura bună și un corp echilibrat.

25-26 Martie, orele 10:00 - 15:30

Timișoara, Strada Petre Râmneanțu nr 25A

EVENIMENT GRATUIT!

OCUPA LOCUL TAU LA WORKSHOP

EVENIMENT GRATUIT!​

Facilitatorii cursului

Mihai Argăseală

  • C.H.E.K – IMS (Integrated Movement Science) practitioner level 4
  • C.H.E.K – Holistic Lifestyle Coach Level 2

Mihai este instructor în corectare posturală și optimizarea performantei sportive.
Este la bază practicant de diferite sporturi precum gimnastică, calistenice și arte marțiale tradiționale. A luat contact cu sistemul de mișcare și sănătate holistică CHEK în anul 2014, fiind atras de o abordare completă a asupra sănătațîi și a antrenamentului fizic ca solutie completa pentru dezvoltarea performantei.
Prin aplicarea principiilor de sănătate holostică, postură corectă și mișcare integrativă, iși ajută cliențîi să descopere un nivel ridicat de sănătate, vitalitate și condiție fizică optimă prin identificarea cauzelor care stau la baza dezechilibrelor și antrenarea corpului prin metode și programe individualizate pentru condiția fiecăruia.

  • CHEK practitioner
  • Holistic Lifestyle Coach acreditat de CHEK INSTITUTE
  • Master Practician NLP acreditat de Școală LORETA IOVA

Flavius iși desfășoră activitatea în Timișoara. Încă din copilărie a fost pasionat si orientat în direcția sportului, trecând prin mai multe etape de dezvoltare.

O perioadă îndelungată de 12 ani, a lucrat simultan bucătar și dansator, lucruri care l-au direcționat spre o altfel de abordare a stilului de viață sănătos. A îmbinat cele doua mari pasiuni și s-a pregătit intens pentru a da mai departe din cunostiințele acumulate, dorința fiind aceea de a ajuta și ghida oamenii în drumul lor spre o viața sănătoasă din toate ariile vieții : EMOTIONAL, MENTAL, SPIRITUAL, MIȘCARE SI ALIMENTATIE.

Flavius Bujorean

OCUPA LOCUL TAU LA WORKSHOP

EVENIMENT GRATUIT!

Doar 12 locuri disponibile!

Ne vedem acolo!